IMG_5532

Svalt på sommaren, varmt på vintern

Många företag tvingas att köpa eller hyra luftkonditioneringsaggregat under heta sommardagar. Med en modern solfilm blir kontoret svalt, utan att energikostnaderna ökar. Men även på vintern kan en solfilm förbättra inomhusklimatet. Flera av våra filmer är konstruerade för att isolera glaset, vilket innebär minskat värmeutsläpp genom glasytan och därmed energibesparing.

Förenklar arbetet vid datorerna

I moderna kontorsmiljöer med många datorer kan solen vara störande. Solreflexer på datorskärmen är påfrestande för ögonen. Många gånger är enda lösningen att sätta upp gardiner eller persienner. Nu finns det dock en enklare lösning. En solfilm stoppar reflexerna enkelt och effektivt samtidigt som man får ett bra solskydd och värmeskydd.

Minskar blekning

Gardiner, mattor, möbler, utställningsprodukter och skyltföremål bleks och gulnar av UV-strålning och värme. Med solfilm installerad på fönstren blockeras upp till 98 procent av solens skadliga UV-strålning. Därmed kommer inredningen och skyltningen att behålla sin ursprungliga färg mycket längre.